Rubrik här

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Hatar rubriker haha kommer aldrig på nått bra men aja..

Idag är det iallafall onsdag. Började skolan 8 och hade fordon hela dagen, skruvat D24 sedan måndags haha. Sista lektionen hade vi idrott och sen gick ja till centrum och fixade lite grejer och sen efter det så hämtade Marcus mig påväg hem från jobbet. Hemma så åt jag sedan borstade jag yankee, han står numera på Boxvila eftersom att han har en hovböld så han vill gjärna ha så mycket uppmärksamhet han bara kan få just nu såklart. Han får dock va ute några timmar per dag i liten gräs hage sålänge de är 100% torrt ute eftersom han har gips. Så idag har han varit ute rätt länge, härligt för han! <3 just nu är vi påväg till en bilträff i Trollhättan, får passa på när de är bra väder!.


Onsdag 11 augusti

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Igår eftermiddag åkte vi hem från flatön och åt middag vid 8 hemma och sedan red jag ut yankee en sväng barbacka medans Alice gick med o höll mig sällskap, jätte mysigt!

Och vid lunch idag så hoppade jag diesel lite på banan, han va super duktig! Riktigt kul var det faktist! Efter det så red jag ut yankee medans Marcus gick med Sally (våran hund om jag glömt säga de haha) och nu så är jag o Marcus påväg till älvägen där vi ska kolla på Harry Potter me hans kompisar typ ^^ väldigt intressant info ;)


Söndag 7 augusti

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Jaaa nu är det bara 10 dagar kvar tills skolan börjar igen. Ångest haha. Men nä de ska väl delvis bli kul oxå faktist, går på en väldigt bra skola så att så tråkigt är det inte att börja skolan igen men det är väl mest det att då är sommaren slut på riktigt lixxom.

Skrittade ut yankee förut, Marcus skrittade med på diesel, gick jätte bra haha. Sedan fick yank även byta box idag eftersom att hela stallet ska skuras nu men det var han ganska ok med faktist han brukar ha lite svårt för förändringar och när saker inte är som det brukar eller som han tänkt sig haha ^^

Och just nu så sitter jag o Marcus i bilen påväg till flatön där hans familj har en sommarstuga så vi tänkte passa på att åka dit nu när han har semester. :)