Söndag

-mitt liv-  /  1  Kommentarer
Hallo, har inte orkat blogga de senaste, i torsdags (28/1-16) gick nämligen en i min skola bort. Kände inte han mycket alls men känner hans mamma och syster. Så himla hemskt. Vet inte änns va jag ska skriva riktigt, alla mina tankar går till dom  <3 <3 <3
Med tanke på att jag går i en såpass liten skola, går fordon på Alingsås yrkes gymnasium så blir det halv kaos på skolan med tanke på att alla kände/visste iallafall  vem han var. Så var i skolan bara några timmar torsdag och i fredags så var jag bara där första lektionen.  

Red både yankee och min mammas häst Mio i fredags, gick bra med båda. Mio red jag bara igenom i skritt, trav och galopp så han fick göra nått och yankee tränade jag lite på de som jag gjorde för Peter senast. Sedan på kvällen så körde min bror mig o Marcus till Alingsås där vi mötte upp min kompis och hennes kompisar och så hamnade vi på en hemma fest där, var faktist jätte kul! 
I lördags så passade jag o Marcus mumrik medans mamma var borta på dagen, när bakfyllan hade laggt sig så red jag yankee på banan. Gick faktist jätte bra! 
Just nu sitter jag i Marcus säng medans han är ute o grejar me bilen, ska strax gå ut o kolla hur de går för han :)


Helgen

-mitt liv-  /  1  Kommentarer
Hallo
Har typ helt glömt av att skriva i helgen så gör det lite fort nu istället, var o bowlade i fredags, de va super kul! Haha förlorade som vanligt lol, efter att vi hade bowlat så åkte jag o Marcus o träffade Matilda en stund sedan på kvällen och sedan åkte vi hem, lördags så red jag yankee i sommsrhagen medans Ulrika tog kort, blev jätte fina kort! Och yankee skötte sig jätte bra. Efter det så var jag ute o gick en sväng med John (min hund) och Ashley, ashley är min ponny. Tror inte ja nämnt han innan men får ta p skriva ett inlägg om han nåndag! Och i söndags tränade jag för Peter med yankee, gick faktist rätt bra :3 tränga lite volter o rakspår osv. 
Nu ska ja gå o möta upp mamma som ändå va i Alingsås nu när jag slutade solan så åker me henne hem. Nice att slippa ta bussen :3

Fredag 22 januari

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Tjo, inte haft nått jätte kul o skriva direkt så skriver lite om de senaste dagarna nu istället. Har ridit yankee i ridhuset nu 3-4 gånger. Första gångerna gick jätte bra med tanke på att vi har tagit det lugnt det sista och det varit mycket vilodagar. Sedan senast vi var där så va han jätte stel i hela höger sidan, tog de lite lugnt den dagen och bara kontraställde och gjorde lite gymnastik övningar med han. Gick faktist rätt bra, han gjorde så bra han kunde. I förrgår red jag han lite på banan barbacka i bara täcke och travade han massor så han fick röra sig lite. Redan då kändes högersidan lite bättre faktist. Igår så vilade han pågrund av att det var så extremt kallt, idag så får vi se ifall jag rider eller inte, inte bestämt mig en.
Ikväll vid 20:00 nångång så blir det iallafall bowling för min del haha, är verkligen urkass på att bowla ^^
Iskörning i Lidköping förra helgen. Tog lite kort när min kille o min bror körde :p