Grym häst!

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Rubrik här*

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Börjar äntligen kännas som lite vår ute nu! Snön smälter bort mer och mer och man får ett hopp om att våren kanske existerar ändå! 
Red yankee på banan igår, mamma hade släpat den så snön hade spritit ut sig och faktist smält bort! Så igår kunde vi faktist va på hela banan och inte bara en volt längst upp. Hade iallafall bestämt o rida me en tjej i stallet som heter Wilma så vi red tillsammans på banan och precis när vi skulle gå upp o rida så kom lova o Nova oxå och red, jätte kul me lite folk! Brukar ju oftast rida ensam på banan så det var jätte kul! Yankee gick iallafall jätte bra, red igomom honom o gjorde lite byten och jobbade honom ordentligt i både trav och galopp så att han fick jobbat me hela kroppen. Sedan efter vi hade ridit så skrittade vi ut dom en sväng oxå.

 Just nu så sitter jag i skolan och väntar på min första lektion som är matte, sedan har jag fordons teknik resten av dagen. 


Bästa yankee

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Brukar alltid missa min buss hem för att jag måste ta en buss till terminalen och en buss från terminalen hem. Och efter jullovet så hade dom flyttat busstiderna så jävla dumt så jag missar bussen hem med 2-5 minuter.. Och då får ja sitta på term o vänta i 1h o 15 min. Som tur har jag värdens bästa mamma som brukar passa in tider så hon hämtar mig efter/innan hon har handlat osv <3 så blir nästan aldrig sittandes på term i en evighet haha :) men igår iallafall så han jag med en tidigare buss härifrån till term så ja han med bussen hem :) 

När jag kom hem så bytte jag om och så åkte jag o mamma till ridhuset med yankee och hennes nya häst Tintin, han är verkligen sååååå fin! Yankee gick som en klocka igår trots att han vilat flera dagar i rad nu när jag varit borta, han värmande upp honom i både ökad och minskad trav, mycket ökade rakspår så han fick sträcka på sig lite. Sedan red jag mest igenom honom i galoppen, minskade lite, ställde lite utåt och lite inåt, ökade liiiite osv. Riktigt duktig va han!