Tju

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Hallo, dagarna rullar väl på som de brukar typ, inget ovanligt eller speciellt har väl hänt de senaste dagarna ish. 

Yankee känns väldigt bra, tränar fortfarande väldigt mycket på att han ska jobba mer med ryggen och de känns faktist mycket bättre! 

Blev ingen träning denna veckan då vi inte riktigt har hunnit men det gör inget då vi har väldigt mycket att träna på ändå haha. Och idag är det bara 20 dagar kvar innan vi åker till Danmark och tävlar! Ser fram emot det jätte mycket! 10 maj

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Hallo, igår red jag yankee på banan, gick bra men han var väldigt trött men det var extremt varmt ute oxå så det var ju inte så konstigt. Red massa förvänd galopp och gjorde några övningar för att han ska jobba mer med ryggen. Efter det sä var jag nere och badade med Ashley igen, och mötte lite folk där. han simmade lite längre denna gången. De var super kul, han verkar gilla de extremt mycket! Jätte mysigt! 

Eftet det så var jag nere o badade med Sally, hon simmade för första gången för i år. Innan har hon bara sprungit runt i vattnet haha. 
På kvällen så kom några kompisar och så grillade vi på våran altan, de va jätte gott! 
Helgen osv

-mitt liv-  /  0  Kommentarer
Hallo! Sjukt längesedan jag skrev nu men jaja..
 De senaste dagarna har varit jätte nice, vädret är ju otroligt! Sommaren har verkligen attackerat nu. 
Fyllde år i lördags så i fredags hade vi typ kalas med släckt och lite mer folk och efter det så åkte jag o Marcus in till Alingsås och träffade några av mina kompisar på kvällen. I lördags så skrittade jag ut yankee utan sadel i grimma i skogen medans Marcus gick med sally, på kvällen så hade dom överrasknings fest för mig men min kära Marcus har inte så bra pokerface så jag listade ut de innan men det va jätte roligt! Och i söndags när bakfyllan hade laggt sig så red jag yankee på banan och efter det så skulle mamma och pappa bada med våra hundar så jag och Marcus gick med också så badade jag med min ponny Ashley, han simmade tillomed, jätte mysigt! 
 och sedan efter det sä åkte vi in till Alingsås och åt glass och kollade på grisar och får och sånnt i en park.

Så jag har haft en grym helg! Idag har jag bara 2 lektioner så just nu har jag lunch och sitter o väntar på nästa som är svenska och sedan slutar vi :) här är lite blandade bilder från helgen :)