Torsdag

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Äntligen torsdag, det menas snart fredag och helg! Kom hem klockan typ två från praktiken då det var den enda tiden jag kunde bli hämtad idag, slutar ju fyra annars. Så det blev ett pass på banan för yankee idag, han var lite seg så jag passade på och tänka mest på migsjälv idag, sits, vart jag hade min tyngd, blick, härlar, ja allt sånnt och det gick jätte bra! Red lite förvänd galopp på honom oxå då han har tappat lite av den styrkan när han har vilat. Men han börjar kännas väldigt bra nu, jobbar på och är väldigt positiv vilket är super kul! Sedan när jag var klar med honom så vaccinerade vi även fölen, dom bara växer och växer!


Tisdag

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Var hemma från praktiken idag då jag inte mådde bra alls i morse, mådde illa och var typ jätte varm ena sekunden och jätte kall nästa och hade även extrem mensvärk. Men hade en jätte mysig uteritt i skogen på eftermiddagen med yankee, passade på idag när det var ljust ute annars blir det ju bara träning på banan då vi har lampa där och jag är mörkrädd så jag brukar hoppa att rida ut i mörker haha. Men uteritten idag uppskattade han verkligen, vi red på en liten stig mitt i skogen så det gick väldigt mycket upp för och nerför och de är lite små diken och höjder och pinnar man måste gå över så det tyckte han var väldigt kul. Just nu sitter jag i min säng och väntar på att strömmen ska hoppa igång då den försvann från ingenstans, så hoppas att den kommer tillbax strax så jag kan kolla vidare på TWD


Helgen

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Då var det tydligen redan måndag igen, hur kan tiden gå så fort? Fattar inte. I torsdags kom iallafall Daniel och så fick yankee akupunktur behandling. Brukar göra det tidig vår och nån gång på hösten bara för att checka av så allt är ok. Så han vilade torsdag och fredag, även diesel fick vila fredag då jag och Marcus skulle hem till han och käka middag. På lördagen red jag yankee på banan, skrittade och travade fram honom med träns sedan så red jag resten utan. Gick jätte bra! Verkade som att han tyckte att det var kul oxå. Efter det så hoppade jag diesel utan träns oxå haha, har bara skrittat och joggat hobom utan sadel och träns men aldrig galopperat och absolut aldrig hoppat hahah men det gick det med. Han är värdens bästa häst, ställer upp på precis allt! Söndag så skrittade jag ut yankee med tre andra från stallet, det uppskattade han verkligen. Efter det så hoppade jag diesel utan träns igen och så var Ulrika med och tog kort. Sen åkte jag och Marcus till allum resten av eftermiddagen då vi inte hade nått bättre för oss.