frågor

Frågor  /  0  Kommentarer
Tänkte jag skulle svara på lite frågor som jag fått det senaste veckorna.
 
Vilket är är yankee född?
Han är född -09
 
I vilket program har du gjort din header, jätte snygg!
Åhh tack så mycket, jag använder ps cs5
 
Vad har du för någon typ av musiksmak?
Jag lyssnar verkligen på allt, country, metal, gammal/ny rock, topplistor just nu osv.
 
Vilken är din bästa årstid?
sommar<3
 
Om du fick vara på ett ställe nu var skulle du vara då?
scottsdale såklart!
 
Hur är det att gå fordon, antar att det inte går så mycket mer tjejer där?
Jo det är jätte bra, verkligen! Och nä det är inte så mycket tjejer där man jag som person trivs och har alltid trivts bäst med killar då jag hatar drama osv så jag ser bara det som en fördel faktiskt.
 
Vad har du för mål med yankee 2017?
Jätte svår fråga men jag vill framför allt jobba på att vi ska fungera tsm som ett team, Sedan är det ju såklart moment jag vill förbättra tillexempel stopp, rollback och tempo växlingar, vill samt kunna styra han med mindre rörelser tillexempel att han ska komma tillbax till mig efter en ökning endast av att jag sitter tillbax och tar tillbax handen osv :)
 
 
 

Några bra minnen 2016

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Skriv inläggstext 


9 januari

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Tänk att det är 9 januari redan, kan inte fatta hur fort tiden går. Vaknade i morse och åkte buss till skolan och när jag kom fram så var dörren låst, tänkte att de va nån som hade låst ute nån på skojj typ så jag gick till baksidan där jag möter en lärare som säger "men va gör du här, du börjar ju i morron?".. #bästaliv 
Kom hem vid 9 igen typ och då åt jag frukost och gick och la mig tills 10 då jag fick ut o fixade i stallet och red diesel på banan. Gick helt ok, gjorde inte nått speciellt direkt. Yankee fick vila då han nyligen blev vaccinerad.
Annars då, min jul och nyår var bra. Lovet har varit bra, gått rätt fort men det brukar det ju göra haha. Hoppas att ni haft en bra start på det nya året. Känns som detta året kommer bli bra, detta året ska bli bra <3