Diesel

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Glömde säga det i det förra inlägget men kan lika bra skriva ett eget inlägg, det har kommit en ny häst hit! Hans namn är diesel och han är 50% quarter (samma pappa som min förra quarter micca) och 25% lipizzaner och 25% ponny, 9 År gammal. ^^ vi köpte honom då vi kände att vi saknar en häst vi kan ha kul med. Och så Marcus kan rida lite på han utan att jag ska vara livrädd som när han rider yankee haha ^^

Typ ut galoppera på ängar och hoppa lite med och känna att allt är kravlöst och bara kul. Rider såklart ut yankee oxå men bara lugnt då jag inte vill förstöra nått i träningen. Så, nu vet ni lite vem Diesel är oxå!


Ett tag sedan

-mitt liv-  /  0  Kommentarer

Hallo! Det var ett tag sedan nu haha men har faktist glöm blogga helt ^^ varit i Danmark med yankee i början på juni och tävlat Ride In 2016, vilket gick super bra! Tävlingen va jätte kul och stället var super mysigt. danska är inte min starkaste sida kanske men jaja haha.

Sedan har jag även varit på kosse träning med honom för först gången vilket oxå gick super bra! Duktiga killen! Det ska vi absolut göra om nån gång!

Just nu taggar vi Summer Blast som är torsdag-söndag, ska bli så sjukt skojj!
Red honom i ridhuset igår, då kändes han helt ok men lite off i huvudet. Och red honom på banan hemma idag och han kändes grymt bra! Fick till en ökning och minskning i galopp som var en av dom bästa vi gjort nånsin, jätte kul!!